Home Even voorstellen Particulier Bedrijven Vervoer & Transport Route ContactMeubelfabrikanten

Veel meubelfabrikanten laten voor een deel hun collectie stofferen bij sociale werkvoorzieningen in Nederland. Echter, in de toekomst zal deze voorziening worden afgebouwd. De vakkennis verdwijnt en men zal steeds vaker de samenwerking met Hassing totaalstoffering B.V. gaan zoeken.

Door de samenwerking van Hassing totaalstoffering B.V. met de sociale werkvoorziening in Enschede is het interessant voor meubelfabrikanten om samen te kijken welke projecten er kunnen worden ondergebracht bij deze werkplaats met ruime capaciteit.
Interieurbouw en architecten

Voor interieurbouwers en -architecten zijn wij een prima partner. Wij denken mee en hebben veel ervaring met de ontwikkeling van nieuw meubilair. Ook bij restyling van bestaand meubilair kunnen wij door onze ervaring veel toevoegen.

Door in een vroegtijdig stadium van de ontwikkeling van meubelen samen te werken met interieurbouwers en -architecten worden tegenslagen voorkomen bij de afwerking met betrekking tot stoffeerwerkzaamheden. Hier geldt de regel", hoe vroeger wij worden ingeschakeld des te soepeler verloopt het productieproces. Dit werkt kostenbesparend.

 
Kantoor

Kantoren zijn het visitekaartje van het bedrijf. Bijzonder wenselijk is dan ook dat de aankleding een goede uitstraling heeft. De stoffering maakt hier deel van uit. Wij kunnen voor een gewenste uitstraling zorgen. Meubilair dat Hassing totaalstoffering B.V. opnieuw stoffeert en/of vervangt, kan worden voorzien van een bedrijfslogo. In kantoren bij bedrijven en instellingen komt het voor dat meubilair op verzoek van de arbodienst moet worden aangepast en/of vervangen. Hierin kunnen wij een adviserende rol spelen.


Kennis en ervaring maakt vakmanschap

Hassing Totaalstoffering B.V. is een jong bedrijf met meer dan 75 jaar specialistische ervaring en vakkennis op het gebied van allround en projectmatige (her)stoffering, restyling en renovatie van meubilair.
Hassing Totaalstoffering B.V.