Bedrijven

Meubelfabrikanten

Veel meubelfabrikanten laten voor een deel hun collectie stofferen bij sociale werkvoorzieningen in Nederland. Echter, in de toekomst zal deze voorziening worden afgebouwd. De vakkennis verdwijnt en men zal steeds vaker de samenwerking met Hassing totaalstoffering B.V. gaan zoeken.

Door de samenwerking van Hassing totaalstoffering B.V. met de sociale werkvoorziening in Enschede is het interessant voor meubelfabrikanten om samen te kijken welke projecten er kunnen worden ondergebracht bij deze werkplaats met ruime capaciteit.

Interieurbouw en architecten

Voor interieurbouwers en -architecten zijn wij een prima partner. Wij denken mee en hebben veel ervaring met de ontwikkeling van nieuw meubilair. Ook bij restyling van bestaand meubilair kunnen wij door onze ervaring veel toevoegen.

Door in een vroegtijdig stadium van de ontwikkeling van meubelen samen te werken met interieurbouwers en -architecten worden tegenslagen voorkomen bij de afwerking met betrekking tot stoffeerwerkzaamheden. Hier geldt de regel”, hoe vroeger wij worden ingeschakeld des te soepeler verloopt het productieproces. Dit werkt kostenbesparend.

interieurbouw meubilair
kantoor meubilair

Kantoor

Kantoren zijn het visitekaartje van het bedrijf. Bijzonder wenselijk is dan ook dat de aankleding een goede uitstraling heeft. De stoffering maakt hier deel van uit. Wij kunnen voor een gewenste uitstraling zorgen. Meubilair dat Hassing totaalstoffering B.V. opnieuw stoffeert en/of vervangt, kan worden voorzien van een bedrijfslogo. In kantoren bij bedrijven en instellingen komt het voor dat meubilair op verzoek van de arbodienst moet worden aangepast en/of vervangen. Hierin kunnen wij een adviserende rol spelen.

Maak een afspraak

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U kunt altijd een afspraak maken via de telefoon 053-4786235 of klik op het linkje hier beneden zodat u het contact formulier kan invullen waarna u zo spoedig mogelijk reactie krijgt.

Contact

adres: Twekkeler-es 5a / 7547ST Enschede
Telefoon: 053-4345431
Fax: 053-4786235

Openingstijden

Maandag t/m. Vrijdag
08.00 uur t/m. 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m. 12.30 uur

Sluit Menu