Particulier

Meubilair

Een meubel is meer dan een gebruiksvoorwerp. Het maakt deel uit van een interieur. U raakt aan de pasvorm, design of stoffering gewend. Ook kan meubilair een historische betekenis hebben. Er komt een moment dat de slijtage te opvallend wordt. Voor deze problemen kunt u onze vakkennis inroepen. Hassing Totaalstoffering B.V. zorgt dan voor een tweede leven voor uw meubilair.

Modern meubilair

Voor het (her)stofferen of restylen van modern meubilair beschikken wij over de modernste materialen en gereedschappen. Als een meubel niet meer past bij een interieur of een meubel voldoet niet meer qua vormgeving dan zijn wij in staat deze te restylen en naar wens aan te passen.

Als u van het meubilair dat gestoffeerd, gerestyled of gerestaureerd moet worden een digitale reportage stuurt, kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Hierop volgend maken we een afspraak voor een bezoek om een geheel vrijblijvende offerte samen te stellen.

modern meubilair
antiek meubilair

Antiek meubilair

Voor antiek meubilair gebruiken wij authentieke materialen zoals veren-linnen, paardenhaar, crin, jute singelbanden en em originele veren om een meubel in originele staat terug te brengen. Waar nodig worden beschadigingen hersteld.

Hassing Totaalstoffering B.V. kan alle soorten meubilair restaureren en herstofferen. Van strakke stoffen tot meubilair waarin capitonneerwerk zit, zoals Chesterfield bankstellen.
Wij maken gebruik van diverse materialen die door diverse leveranciers kunnen worden geleverd. Ook kunnen wij antiek of oud meubilair, zoals kasten en tafels restaureren of – indien gewenst – aanpassen.

Maak een afspraak

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U kunt altijd een afspraak maken via de telefoon 053-4786235 of klik op het linkje hier beneden zodat u het contact formulier kan invullen waarna u zo spoedig mogelijk reactie krijgt.

Contact

adres: Twekkeler-es 5a / 7547ST Enschede
Telefoon: 053-4345431
Fax: 053-4786235

Openingstijden

Maandag t/m. Vrijdag
08.00 uur t/m. 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m. 12.30 uur

Sluit Menu