Vervoer & transport

Caravans, campers, schepen en jachten

Bij caravans, campers, schepen en jachten is moeilijk in te schatten door een potentiële koper wat de kwaliteit en status van het huidige stoffeerwerk is. In het duurdere segment zullen de gebruikte materialen vaak van goede kwaliteit zijn. Echter zijn er veel modellen waarin de concurrentie hoog is. Hierdoor wordt er vaak bezuinigd op de kwaliteit van het interieur en de materialen die voor stoffering zijn gebruikt. We overdrijven niet door te stellen dat de kwaliteit van de stoffering en het interieur een belangrijke bijdrage kan leveren aan het slagen van het gebruik hiervan.

Comfort en indeling

Hassing totaalstoffering B.V. kan voor u comfort en een gewenste indeling verwezenlijken en hiermee een geheel nieuwe sfeer creëren. U schakelt ons in om samen te bespreken hoe wij het gewenste comfort en/of de indeling voor u kunnen realiseren. Het inruilen van een met zorg uitgekozen caravan, camper of jacht is immers vaak vele malen duurder.

Tevens verzorgen wij het inbouwen of opbouwen van diverse accessoires zoals satellietontvangers/schotels, camera’s, navigatiesystemen, AV-apparatuur, zonnepanelen en/of luifels.

Vervoer

Voor de transportsector kunnen wij complete inrichtingen van voertuigcabines en bussen herstofferen of de inrichting zodanig aanpassen dat het voldoet aan alle wensen en eventueel gestelde eisen. Ook kunnen wij laadruimtes dusdanig bekleden zodat goederen beschermd blijven tegen krassen en andere beschadigingen.

Wij beschikken over een netwerk van specialisten die ervoor kunnen zorgdragen dat uw voertuig weer snel up-to-date is en dat passagiers en chauffeurs weer kunnen beschikken over kwalitatief goed materieel en dat het geheel een bijdrage levert aan de uitstraling van uw bedrijf.

Contact

adres: Twekkeler-es 5a / 7547ST Enschede
Telefoon: 053-4345431
Fax: 053-4786235

Openingstijden

Maandag t/m. Vrijdag
08.00 uur t/m. 17.00 uur
Zaterdag
09.00 uur t/m. 12.30 uur

Sluit Menu